Hiukkasuodatin pesu

Vantaan Ilolassa EKO DPF ja DA HUOLTO yhteistyössä puhdistaa kaikki hiukkassuodattimet ja katalysaattorit - ajoneuvosta riippumatta.

Hiukkasuodatin tukossa? DPF valo palaa mittaristossa? Ei hätää!

DA HUOLTO puhdistaa hiukkassuodattimet ja katalysaattorit yhteistyössä Suomen #1 EKO DPF - hiukkassuodatin puhdistuspalvelun kanssa ja se onnistuu meillä henkilöautoihin, pakettiautoihin ja kuorma-autoihin, sekä työkoneisiin!

EKO DPF PUHDISTAA HIUKKASSUODATTIMET JA KATALYSAATTORIT

DA HUOLTO irrottaa ja asentaa - EKO DPF puhdistaa. Käänny puoleemme hiukkassuodatin ja katalysaattori ongelmissa. DA HUOLTO auttaa kokemuksellaan, luotettavalla puhdistusmenetelmällä ja ammattitaidollaan kun ongelma yllättää. Yhteistyökumppaneina DA HUOLTO ja EKO DPF säästää yksinkertaisesti aikaa, rahaa ja luontoa.

MIKSI VALITA EKO DPF HIUKKASSUODATIN PUHDISTUS?

YMPARISTÖYSTÄVÄLLISYYS - Säästämme luontoa pidentämällä tuotteen elinkaarta, sekä puhdas suodatin tuottaa ilmaan vähemmän haitallisia päästöjä. Me huolehdimme puhdistuksesta tulevien jätteiden asianmukaisesta jälkikäsittelystä.

 

VAIHTOEHTO - Älä sorru oikoteihin ja laittomille menetelmille, kuten DPF suodattimen poistamiseen tai sen pois käytöstä ohjelmointiin. Puhdistus on turvallinen ja hinnoittelultaan kilpailukykyinen vaihtoehto!

 

TURVALLINEN - Puhdistustapoja on useita ja EKO DPF puhdistusmenetelmässä käytetään patentoitua ja sertifioitua prosessia. Menetelmä on tutkittu, ja se ei vahingoita suodattimen rakennetta, lisäksi se palauttaa suodattimen alkuperäisen toiminta-asteen.

 

NOPEA - Hiukkassuodattimen puhdistus voidaan suorittaa, jopa vain yhden (1) arkipäivän kuluessa sen tai ajoneuvon toimituksesta huoltoon!

KUN HIUKKASSUODATIN VAIVAA ON DA HUOLTO JA EKO DPF APUNASI!

 

Lue lisää EKO DPF :stä