Lisälämmitys

Vantaan Ilolassa ajoneuvojen huolto- ja korjauspalvelut ammattitaidolla.

Eberspächer- ja Webasto-asennukset, -huollot ja -korjaukset

Asennamme ja huollamme polttoainekäyttöiset vesi- ja ilmalämmittimet henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaaseen kalustoon, kuorma-autoihin, erilaisiin työkoneisiin ja jopa veneisiin.

POLTTOAINEKÄYTTÖINEN LISÄLÄMMITIN

Automatka odottaa, kirpakka pakkanen paukkuu ulkona, eikä sähkötolppaa ole saatavilla? Älä huoli! Polttoainekäyttöisellä lisälämmittimellä saat sekä autosi moottorin että sisätilat lämpenemään kätevästi etukäteen ja pääset nauttimaan aurinkoisista kevätpakkasista lämpimästä autosta käsin.

Autoissa, traktoreissa ja veneissäkin yleisesti käytetyn lisälämmittimen toiminta on yksinkertaista. Laite aktivoi autosi oman lämmityslaitteen puhaltimen. Lisälämmitin muodostaa lämmintä ilmaa, josta se ohjautuu auton omia lämmityskanavia pitkin auton sisätiloihin.

Asennamme, huollamme ja korjaamme polttoainekäyttöiset lisälämmittimet, meiltä saat myös varaosat!

MIKSI KÄYTTÄÄ LISÄLÄMMITINTÄ?

Polttoaineella käyvästä lisälämmittimestä voit hyötyä monella tavalla. Sen lisäksi, että tuulilasin huurre katoaa, kosteus haihtuu ja auton sisälämpötila nousee, voit lisälämmittimen avulla esilämmitetyllä moottorilla säästää polttoainetta ja vähentää pakokaasupäästöjä.

Polttoainekäyttöinen lisälämmitin on suunniteltu turvallisuutta korostaen. Turvallisuusominaisuuksia ovat höyrytyspoltto, keraaminen hehkusauva-liekkivahti sekä mikroprosessoriohjaus.

Edustamme ja asennamme polttonestekäyttöisiä Eberspächer- ja Webasto-ajoneuvolämmittimiä henkilöautoihin, raskaaseenkalustoon, työkoneisiin sekä veneisiin.

ASENNAMME, HUOLLAMME JA KORJAAMME POLTTOAINEKÄYTTÖISET LISÄLÄMMITTIMET

Kun lisälämmittimesi tarvitsee huoltoa tai vaatii korjausta, olemme apunasi! Jos Eberspächer tai Webasto ei käynnisty, savuttaa tai äkillisesti sammuu, laitteessa on todennäköisesti toimintahäiriötä, jolloin se vaatii korjausta. Vika voi olla käyttölaitteessa, laitteen varusteissa tai itse polttimessa.

Suuri osa laitteista on korjattavissa kustannustehokkaasti vielä vioittumisen jälkeen. Laitteet voidaan diagnosoida irrallisena tai kiinnitettynä asennuskohteessa. Korjaamme laitteet alkuperäisillä varaosilla. Varmistamme aina lisälämmittimien toiminnan ennen asennusta niille tarkoitetussa testauspenkissä.

Huoltamalla lisälämmittimen säännöllisesti pysyy se varmempana sekä tehokkaampana. Myönnämme varaosille 2 vuoden takuun.

LISÄLÄMMITTIMEN ASENNUKSEN AJAKSI SIJAISAUTO KÄYTTÖÖN VELOITUKSETTA!